Happea haukkaamassa Ummehtunut poliittinen vaihtoehdottomuus pakottaa etsimään uusia toimintatapoja ja ideoita.

Liikuntahulinat on loistavaa palvelua helsinkiläisille lapsiperheille!

Päätin, että on aika hiukan kehua Helsingin kaupungin liikuntapalveluita. Aloitan siis lapsiperheemme ehdottomasta suosikista - Liikuntahulinoista! Näitä odotetaan aina innolla ja ne ovat sekä kaksi että kuusivuotiaan suuria suosikkeja.

 

Liikuntahulinoita järjestetään Helsingissä Liikuntamyllyssä Myllypurossa ja Maunulassa liikuntahallissa. Molemmissa on lapsille laajasti erilaisia liikuntapisteitä, joissa voi ottaa  tuntumaa erilaisiin liikuntamuotoihin. Omien poikieni suosikit ovat tällä hetkellä juoksu ja ilmapatjalla pomppiminen. 

Olen myös itse saanut aina kohtuullisesti liikuntaa viipeltäessäni ympäri hallia ja juostessani eri suuntiin sinkoilevia muksujani kiinni. Mitään erityistä liikunnallisuutta ei kuitenkaan vanhemmilta vaadita ja minusta onkin harmi, että tämän palvelun ovat löytäneet lähinnä (varusteista päätellen) jo valmiiksi urheilulliset perheet. Tämä kun olisi juuri sopiva tapa etsiä uusia yhteisiä lajeja niille, joille liikunta ei vielä ole joka päiväinen harrastus.

Olen itse tykännyt ennen kaikkea siitä, että mukaan voi lähteä silloin kun siltä tuntuu, eli ennakkoilmoittautumista ei tarvita. Lisäksi tämä on moneen kaupalliseen palveluun verrattuna edullista lystiä kun pääsymaksua peritään vain aikuisilta kolme euroa. 

Vastaavaan toimintaan olen törmännyt myös Turussa, jossa järjestetään lapsiperheille Liikunnan ihmemaa-tapahtumia samalla idealla. 

Jos siis viikonloppuun tarvitaan vauhdikasta ja edullista ohjelmaa, niin lauantaina Maunulaan ja sunnuntaina Myllypuroon. Nähdään siellä!

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.